072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Twitter-testfunctie waarmee u zich direct op nieuwsbrieven kunt abonneren

datum: 19-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter test een functie waarmee gebruikers zich rechtstreeks kunnen abonneren op een nieuwsbrief van andere Twitter-gebruikers die de betaalde nieuwsbriefservice van Revue gebruiken. De knop wordt voorlopig getoond op het web, in de Android-app en voor een beperkt aantal volgers.

De functionaliteit is beschikbaar voor alle gebruikers van de Revue nieuwsbriefservice die Twitter begin dit jaar heeft aangeschaft. De knop om je te abonneren wordt in eerste instantie getoond aan een beperkte groep volgers en bevindt zich onder de ruimte waar de persoonlijke informatie van een Twitteraar kan worden gelezen.

Na het aanraken van de knop verschijnt een menu waarin een voorbeeld van de nieuwsbrief kan worden opgevraagd of direct kan worden aangemeld. Als de laatste optie is aangegeven, wordt er een bevestigingsmail verzonden. De knop is momenteel alleen beschikbaar in de Twitter-app voor Android en in de browser. Volgens het Revue-team is een uitrol naar alle gebruikers aan de gang.

Twitter nam begin dit jaar Revue over, een Nederlandse dienst voor betaalde nieuwsbrieven. Deze dienst is in 2015 opgericht door Martijn de Kuijper en Mohamed El Maslouhi. Na de overname werden de Pro-functies van Revue gratis voor alle accounts. Ook de commissie werd verlaagd tot 5 procent.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01