072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Twitter-testfunctie waarmee u zich direct op nieuwsbrieven kunt abonneren

datum: 19-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter test een functie waarmee gebruikers zich rechtstreeks kunnen abonneren op een nieuwsbrief van andere Twitter-gebruikers die de betaalde nieuwsbriefservice van Revue gebruiken. De knop wordt voorlopig getoond op het web, in de Android-app en voor een beperkt aantal volgers.

De functionaliteit is beschikbaar voor alle gebruikers van de Revue nieuwsbriefservice die Twitter begin dit jaar heeft aangeschaft. De knop om je te abonneren wordt in eerste instantie getoond aan een beperkte groep volgers en bevindt zich onder de ruimte waar de persoonlijke informatie van een Twitteraar kan worden gelezen.

Na het aanraken van de knop verschijnt een menu waarin een voorbeeld van de nieuwsbrief kan worden opgevraagd of direct kan worden aangemeld. Als de laatste optie is aangegeven, wordt er een bevestigingsmail verzonden. De knop is momenteel alleen beschikbaar in de Twitter-app voor Android en in de browser. Volgens het Revue-team is een uitrol naar alle gebruikers aan de gang.

Twitter nam begin dit jaar Revue over, een Nederlandse dienst voor betaalde nieuwsbrieven. Deze dienst is in 2015 opgericht door Martijn de Kuijper en Mohamed El Maslouhi. Na de overname werden de Pro-functies van Revue gratis voor alle accounts. Ook de commissie werd verlaagd tot 5 procent.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01