072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Twitter verwijdert op verzoek privéfoto's van gebruikers

datum: 30-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter heeft dinsdag strengere regels aangekondigd voor het delen van media van mensen zonder toestemming. Het platform zal op verzoek afbeeldingen van gebruikers verwijderen als de afbeeldingen worden verspreid zonder toestemming van de maker of de persoon op de afbeeldingen.

Twitter maakt de nieuwe maatregelen bekend in een blogpost. Twitter grijpt in als er melding wordt gemaakt van persoonlijke afbeeldingen die zonder toestemming op het platform worden gedeeld. Als tijdens een melding onjuist gebruik van afbeeldingen wordt geconstateerd, worden de afbeeldingen offline gehaald.

De nieuwe regels vormen een aanvulling op de bestaande regels van Twitter. Het was al verboden om persoonlijke gegevens van iemand te delen, zoals een telefoonnummer of adres. Dit geldt nu ook voor afbeeldingen die zonder toestemming van de geportretteerde worden gepubliceerd.

Volgens Twitter is het een belangrijke maatregel omdat het steeds gebruikelijker wordt dat individuen online worden gepest en geïntimideerd. Daarnaast worden er regelmatig media gepubliceerd die de privacy van het slachtoffer schenden. Twitter geeft aan dat het een groot effect kan hebben op hun welzijn, vooral onder vrouwen, activisten, dissidenten en minderheden.

Er zijn uitzonderingen waarbij de media van mensen zonder toestemming mogen worden gedeeld. Denk hierbij aan afbeeldingen van publieke figuren of afbeeldingen met nieuwswaarde. Twitter schrijft dat het altijd naar de context kijkt voordat afbeeldingen worden verwijderd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01