072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Twitter-webgebruikers kunnen nu volgers verwijderen zonder te blokkeren

datum: 12-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter heeft de mogelijkheid om volgers te verwijderen, zonder ze te blokkeren, beschikbaar gemaakt voor alle internetgebruikers. De functie is vorige maand voor het eerst getest en moet ertoe bijdragen dat de lijst met volgers gemakkelijker te beheren is.

Een volger kan op de eigen profielpagina uit de volgerslijst worden verwijderd. In het vervolgkeuzemenu rechts van de volgknop kan de gebruiker ervoor kiezen een volger te verwijderen. De volger krijgt geen bericht en kan desgewenst ook het Twitter-profiel opnieuw volgen. De optie is al enige tijd getest , waardoor sommige gebruikers de mogelijkheid hebben om volgers te verwijderen. Die functie wordt toegankelijk voor alle gebruikers, schrijft Twitter Support .

Twitter test regelmatig nieuwe functies om intimidatie en ongewenste opmerkingen op het platform tegen te gaan. Eerder deze maand kondigde het bedrijf aan dat het een nieuwe functie test die gebruikers van de Android- en iOS-app waarschuwt voor verhitte gesprekken.

Sinds juli is het mogelijk om te selecteren welke gebruikers wel of niet kunnen reageren op een tweet nadat deze al online is geplaatst . In augustus is Twitter begonnen met een test waarmee Twitter-gebruikers misleidende Tweets kunnen melden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01