072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Twitter zal audio-tweets automatisch ondertitelen

datum: 16-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Twitter zal automatisch audio-tweets ondertitelen. Dit bijschrift wordt gemaakt bij het opnemen van een nieuwe tweet en is zichtbaar voor alle gebruikers. De Nederlandse taal wordt nog niet ondersteund.

Het gaat om een gefaseerde verspreiding, meldt Twitter . Gebruikers zien de ondertitels automatisch, al kunnen gebruikers van de browserversie de ondertitels ook in- en uitschakelen met de CC-knop. Twitter zegt de functionaliteit toe te voegen in het kader van toegankelijkheid en op basis van gebruikersfeedback.

The Verge schrijft dat de functie alleen werkt met Engels, Japans, Spaans, Portugees, Turks, Arabisch, Hindoestaans, Frans, Indonesisch, Koreaans en Italiaans. De ondertitels zijn alleen zichtbaar op nieuw aangemaakte tweets; oude audio-tweets worden daarom achteraf niet voorzien van ondertiteling.

De audio-tweetfunctie is vorig jaar beschikbaar gekomen en stelt gebruikers in staat om audio-tweets tot 140 seconden lang op te nemen. De audio-tweetfunctie is momenteel alleen beschikbaar in de iOS-versie. Het is niet duidelijk wanneer de functie ook naar andere platforms zal komen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01