072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft bevestigt dat Battle Arena-game Project Q is geannuleerd

datum: 19-01-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ubisoft annuleert zijn battle arena-game Project Q. Dat bevestigt het bedrijf aan Eurogamer. De studio zei eerder dat het drie titels schrapte, maar zei dat het om onaangekondigde games ging. Ubisoft kondigde in april vorig jaar Project Q op Twitter aan.

Een woordvoerder van Ubisoft zegt tegen Eurogamer dat Project Q desondanks een van de games is die Ubisoft onlangs heeft geannuleerd. De studio zegt dat het de ontwikkeling van Project Q niet langer zal ondersteunen. Het bedrijf zal zich in plaats daarvan concentreren op andere projecten, die een hogere prioriteit hebben en hun teams worden opnieuw toegewezen.

Ubisoft kondigde Project Q aan in een korte tweet in april 2022, nadat gameplay-beelden van de game waren gelekt. Die kwamen uit een van de gesloten playtests van het bedrijf voor de game. Volgens Ubisoft was Project Q een "team battle arena"-game. De game zou 'verschillende pvp-modi' krijgen. Verder deelde de Franse uitgever weinig details over de game.

De studio maakte vorige week bekend drie "onaangekondigde" games te hebben geannuleerd , waaronder Project Q. Dat komt bovenop de vier games die de studio vorig jaar al annuleerde . Ubisoft heeft onlangs bevestigd dat het bedrijf nog steeds aan Beyond Good & Evil 2 werkt . Dat spel werd aangekondigd in 2008 en werd opnieuw geïntroduceerd in 2017 . De titel is al de game die het langst in ontwikkeling was voor een release. Volgens geruchten uit 2022 is de titel nog in pre-productie , al heeft Ubisoft dat niet bevestigd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01