072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Ubisoft brengt Assassin's Creed The Ezio Collection uit voor Nintendo Switch

datum: 12-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

De Assassin's Creed-games met in de hoofdrol Ezio Auditore komen als verzameling naar Nintendo Switch. Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt. De gamecollectie zal op 17 februari beschikbaar zijn onder de naam Assassin's Creed The Ezio Collection.

De Ezio Collection bevat Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations, inclusief alle singleplayer DLC die voor de games is uitgebracht. Daarnaast zijn ook de korte films Assassin's Creed Lineage en Embers in de collectie opgenomen. In dit hoofdstuk van de Assassin's Creed-serie speelt de speler als Ezio Auditori da Firenze in het 15e-eeuwse Italië.

De collectie is niet nieuw , in 2016 kwam hij al uit voor de Xbox One en PS4, maar nu komt hij naar de Nintendo Switch . De games kregen in 2016 een make-over met betere graphics bij een resolutie van 1080p, vergeleken met de originele release van de games. Voor de Switch-versie wordt de game niet opnieuw geremasterd, maar Ubisoft heeft het over "verbeterde features" voor de Switch, waaronder een vibratiefunctie, "handheld-modus", touch-interface en een verbeterde HUD. De Switch-versie heeft niet de online multiplayer-modus die in Brotherhood en Revelations zat.

De collectie kost 49,99 euro en is beschikbaar als digitale download . Het is speelbaar vanaf 17 februari. Er komt ook een fysieke versie van de collectie voor de Switch, met Assassin's Creed II op een cartridge en de rest als digitale download van 35GB, maar deze is nog niet beschikbaar in de Nederlandse webwinkel van Ubisoft. .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01