072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft haalt servers voor meer dan 90 games offline

datum: 25-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ubisoft heeft de servers van 91 games offline gehaald, waardoor online services en multiplayer-modi op bepaalde platforms niet meer beschikbaar zijn. Het gaat vooral om oudere games, waaronder oude Assassin's Creed-, Splinter Cell-, Far Cry- en Rainbow Six-games.

Voor zover we weten heeft Ubisoft geen officiële aankondiging gedaan over het offline halen van de servers van de games. De relevante blogpost met alle betrokken games werd ook gepubliceerd zonder grote aankondiging.

Het offline halen van de servers heeft invloed op hoe game-eigenaren het product nog steeds kunnen gebruiken. De multiplayer-modus van de getroffen games is niet meer mogelijk op de betrokken platforms. Ook zijn het aantal spelers niet langer zichtbaar en kunnen gebruikers in games die de Ubisoft Connect-service gebruiken, geen eenheden meer verdienen door uitdagingen te voltooien.

Ook is het niet meer mogelijk om unlockable content voor de betreffende games te ontgrendelen. Als het om een game op de pc gaat, kan de ontgrendelde inhoud niet eens meer worden gebruikt. Voor getroffen games op consoles is het gebruik van reeds ontgrendelde inhoud nog steeds beschikbaar, op voorwaarde dat het opslagbestand niet opnieuw wordt ingesteld. In ieder geval kan er geen nieuwe content meer ontgrendeld worden voor de betrokken games op de betrokken platformen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01