072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creƫer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft kondigt 'team battle arena'-game Project Q . aan

datum: 24-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ubisoft heeft een 'team battle arena'-game aangekondigd genaamd Project Q. De Franse game-uitgever en -ontwikkelaar onderstreept dat het geen battle royale-game is. Het is een speler-tegen-speler-titel.

Ubisoft zegt dat de game zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt. De formulieren om deel te nemen aan de eerste tests van het spel zijn echter open. Die tests vinden plaats op de huidige en vorige generatie Xbox en PlayStation en Windows. Ubisoft verzekert ook geĆÆnteresseerde partijen dat het "geen plannen heeft" om NFT's in het spel op te nemen. Ten slotte bevat deze officiĆ«le aankondiging een afbeelding van een aantal conceptart van het spel.

Aan de minder officiƫle kant is er ook iets te melden over Project Q. Het was een van de games op de gelekte titellijst van gamestreamingdienst Geforce NOW. Nvidia noemde de inhoud van die lijst "speculatief", maar sinds het lek afgelopen september is een opvallend aantal van die speculaties uitgekomen, waaronder God of War for Windows, Kingdom Hearts IV, Crysis 4, Sniper Elite 5 en nog veel meer . Ubisoft heeft geprobeerd de lijst offline te halen via een dmca- verzoek, zonder succes.

Er is ook een andere onofficiĆ«le bron van informatie. Op vrijdag kwam informatie over de game naar buiten via de doorgaans goed geĆÆnformeerde leaker Tom Henderson en website eXputer. De game zou, in ieder geval tijdens deze testfase, bestaan uit Battle Zone- en Showdown-modi. De laatste modus is een kleinschalige battle royale waarin vier teams van twee spelers alleen proberen te overleven. De Battle Zone-modus gebruikt het arena-formaat waarbij twee grotere teams van vier spelers proberen als eerste 100 punten te behalen. De modus wordt door Henderson vergeleken met Hardpoint uit de Call of Duty-franchise; In dat geval moeten teams zo lang mogelijk verschillende locaties vasthouden om punten te verdienen.

Inmiddels heeft Henderson zijn artikel aangevuld met wat rauwe gameplaybeelden van Project Q. Ook is duidelijk te zien dat de game nog niet aan het einde van zijn ontwikkeling is.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01