072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft kondigt gratis shooter Tom Clancy's XDefiant . aan

datum: 19-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ubisoft heeft Tom Clancy's XDefiant aangekondigd. Het is een gratis te spelen multiplayer-shooter die elementen van Splinter Cell, Ghost Recon en The Division bevat, maar wordt gespeeld in zes-tegen-zes teams in strijdarena's.

In Tom Clancy's XDefiant kunnen spelers kiezen uit Defiants, personages die ze enorm kunnen aanpassen. Bij de introductie van de game komt dat personage uit een van de vier facties: Echelon, Cleaners, Outcasts en Wolves. De Echelon zijn bekend van Splinter Cell en in XDefiant is het een Support class met stealth. De Outcasts zijn van de Healer-klasse en de Cleaners zijn Assault-personen die vlammenwerpers tot hun beschikking hebben. Beiden zijn van The Division. Daarnaast zijn er Wolves, van Ghost Recon, die van het Tank-type zijn en zware wapens combineren met energieschilden.

Volgens Ubisoft zijn de facties geïnspireerd op de eerder genoemde games, maar aangepast voor XDefiant en zullen er meer facties worden toegevoegd naarmate de game zich ontwikkelt. Teams van zes strijden in strijdarena's in spelmodi zoals Deathmatch, Domination en Escort. De game zal beschikbaar zijn voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia, Amazon Luna en voor pc via Ubisoft Connect. De uitgever heeft het over volledige cross-play wanneer de game uitkomt. Ubisoft heeft niet aangekondigd wanneer de release zal zijn. Het ontwikkelteam van Ubisoft San Francisco ontwikkelt de game en op 5 augustus start een test, in eerste instantie alleen beschikbaar voor inwoners van de VS en Canada.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01