072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft kondigt smartphoneversie van Rainbow Six Siege aan

datum: 05-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ubisoft werkt aan Tom Clancy's Rainbow Six Mobile, een mobiele versie van Rainbow Six Siege. De game is beschikbaar voor iOS en Android en stelt spelers in staat om in teams van vijf tegen vijf te strijden. De game is gratis te spelen en ontvangt kaarten en operators van Siege.

Rainbow Six Mobile lijkt in veel opzichten op Rainbow Six Siege, spelers kunnen bijvoorbeeld bepaalde delen van de gamewereld en mobiele gamemodi zoals Bomb en Secure Area vernietigen. De mobiele game ontvangt ook kaarten zoals Border en Bank en wapens en Operators van Siege verschijnen in Mobile.

Ubisoft benadrukt echter dat Mobile geen kopie is van Siege. Zo werden ladders uit het mobiele spel verwijderd vanwege hun complexiteit en omdat ze niet veel zouden toevoegen. De kaarten zijn ongeveer even groot, alleen zijn ze 'iets aangepast' als het bijvoorbeeld om vernietiging gaat.

De time-to-kill is ook wat langer bij Mobile, waar het volgens Ubisoft in de mobiele game vijftig procent langer duurt om een tegenstander te doden. Dit zou Mobile meer vergevingsgezind maken. Wanneer je als speler wordt gedood, kunnen teamgenoten je nog steeds tot leven wekken . De terugslag van wapens is ook verminderd om het spel gemakkelijker te maken voor touchscreens.

De game zal gratis te spelen zijn, Ubisoft verwacht 'voornamelijk' geld te verdienen aan betaalde cosmetische producten. Het ontgrendelen van operators zou zijn met in-game munten die tijdens het spelen kunnen worden verdiend. Operators kunnen ook een keer worden geprobeerd. Bij het spelen van specifieke Operators ontgrendelen gamers extra's voor die Operator. Ubisoft heeft het over wapenaccessoires en perks , waarmee je de vaardigheden van Operators kunt aanpassen of verbeteren. R6-munten van Siege kunnen niet worden gebruikt in mobiel.

De game heet bewust niet Siege Mobile, omdat Ubisoft de mobiele game ziet als een weerspiegeling van de hele Rainbow Six-serie. "Het begint als Rainbow Six Siege, maar uiteindelijk wordt het zijn eigen ding." Het is niet duidelijk wanneer de game beschikbaar zal zijn. De komende weken starten de testen. De game is gemaakt door een nieuw team binnen Ubisoft Montreal en is al meer dan drie jaar in ontwikkeling , de ontwikkeling van Mobile staat los van Siege. Rainbow Six Mobile zal platformoverschrijdend werken tussen iOS en Android.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01