072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Ubisoft stelt de bètaversie van Riders Republic tot en met zaterdag open voor iedereen

datum: 25-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ubisoft's extreme sports mmo Riders Republic krijgt per direct een open bèta. Iedereen die wil kan het spel uitproberen van 25 t/m 28 augustus. Ubisoft is maandag begonnen met een gesloten bèta van de game.

Ubisoft heeft tijdens de openingsceremonie van gamescom 2021 aangekondigd dat de bètaversie van Riders Republic tot en met zaterdag beschikbaar zal zijn voor alle spelers op elk platform. De open bèta is dan ook beschikbaar voor pc via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. PS4- en PS5-gebruikers kunnen de bèta downloaden van de PlayStation Store en de bèta zal beschikbaar zijn voor Xbox One en Xbox Series X en S via de Xbox Store.

Riders Republic is een MMO voor extreme sporten waarin spelers kunnen genieten van mountainbiken, wintersporten en vliegende wingsuits in een open spelwereld. Ubisoft noemt de game een "enorme multiplayer-speeltuin" waar gamers met vrienden kunnen spelen en ook andere spelers kunnen ontmoeten. De game zou oorspronkelijk in februari uitkomen, maar werd uitgesteld tot 28 oktober.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01