072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft stelt Rainbow Six: Extraction en Riders Republic uit

datum: 16-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ubisoft stelt co-op shooter Rainbow Six: Extraction en extreme sports MMO Riders Republic uit. Dat meldt de uitgever in twee aparte blogposts. Rainbow Six: Extraction is uitgesteld tot januari 2022 en Riders Republic wordt nu uitgebracht op 28 oktober.

In een blogpost over Rainbow Six: Extraction geeft Ubisoft aan dat het meer tijd heeft om zijn visie op de game te realiseren. "Onze ambitie met Rainbow Six Extraction is om een volwaardige triple-A-ervaring te leveren die de manier waarop je speelt en denkt over coöperatieve games verandert", aldus de studio. "We grijpen de kans aan om de extra tijd te nemen om deze visie in januari 2022 tot leven te brengen op de manier die het verdient."

Rainbow Six: Extraction werd in juni 2019 aangekondigd als "Rainbow Six Quarantine" en zou aanvankelijk begin 2020 uitkomen. Dit werd later uitgesteld en een maand geleden kondigde Ubisoft aan dat de titel op 16 september 2021 zou worden uitgebracht. heeft nu aangekondigd dat deze releasedatum met een paar maanden wordt uitgesteld.

Ubisoft heeft ook aangekondigd dat het Riders Republic zal uitstellen tot 28 oktober. De releasedatum van die titel werd vorige maand op E3 aangekondigd; de game stond gepland voor 2 september. Het bedrijf doet dit om ervoor te zorgen dat het ontwikkelteam 'de beste game voor alle spelers' kan leveren. Dit geeft de studio meer tijd om de beleving te finetunen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01