072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Ubisoft trekt zich terug uit Battle Royale-game Hyper Scape op 28 april

datum: 27-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ubisoft heeft aangekondigd dat het stopt met de ontwikkeling van zijn Battle Royale-game Hyper Scape. Op 28 april 2022 trekt het bedrijf definitief de stekker uit de game. Hyper Scape werd in 2020 geïntroduceerd en moest een antwoord bieden op games als PUBG en Fortnite.

Ubisoft wil in zijn persbericht niet zeggen waarom het de game stopzet , maar het was al enige tijd bekend dat Hyper Scape niet aan de verwachtingen had voldaan sinds de release van de game op 11 augustus 2020. Dat werd voor het eerst onthuld in oktober. van hetzelfde jaar toen Ubisoft aangaf dat de gratis te spelen game te moeilijk werd gevonden door nieuwe consolegamers die naar verluidt moeite hadden om het hogere vaardigheidsniveau te bereiken. Op consoles was het volgens Ubisoft moeilijker om met wapens te mikken en daardoor schade toe te brengen aan tegenstanders.

De uitgever maakte destijds ook bekend dat er meer spelvarianten nodig waren om spelers gemotiveerd te houden en die varianten moesten meerdere spelactiviteiten bevatten. Als gevolg hiervan werden een respawn-systeem en deathmatch-achtige spelmodi geïntroduceerd om de game interessant te houden en werd in het tweede seizoen onder meer een rankingsysteem geïntroduceerd.

Hyper Scape zette honderden spelers tegen elkaar op met snelle gameplay en een futuristische setting. Met de game wilde Ubisoft een antwoord bieden op games als PUBG, Warzone, Fortnite en Apex Legends. Om toch een stukje van de battleroyale-taart te pakken, ontwikkelt de uitgever momenteel Tom Clancy's Ghost Recon Frontline. Deze gratis Battle Royale-game werd afgelopen oktober aangekondigd en komt binnenkort voor Windows, Stadia, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One. Tweakers schreven destijds ook een preview van de game .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01