072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Uitgelekte lijst toont AMD Threadrippers, waaronder twee Pro Hedt-modellen

datum: 09-06-2023 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Op een uitgelekte AMD-roadmap zijn verschillende nieuwe Threadripper-CPU's te vinden. AMD lijkt zich meer op de markt te richten, waarmee het bedrijf eerder leek te zijn gestopt.

Leaker momomo_us heeft een lijst gepubliceerd met meerdere Ryzen 7 Threadripper CPU's. De meeste hebben een aanduiding 'Mass Market' . De Threadrippers op de lijst zijn gebaseerd op de Zen 4-architectuur. Verder bevat de lijst vooral SKU's van toekomstige nieuwe modellen. Er staan zeker vijftien modellen op de lijst met SKU's

Het was al bekend dat AMD later dit jaar nieuwe Threadrippers zou willen uitbrengen. Een bedrijfsleider zei in maart dat die CPU's eraan komen en dat ze het TR5-platform zullen gebruiken, een opvolger van de bestaande TR4-socket van eerdere Threadripper-modellen.

Onder de modellen die de leaker nu laat zien zijn twee modellen waarmee AMD terugkeert naar de high-end desktopmarkt. De lijst bevat de 7000WX Pro en de 7905WX Pro, maar er zijn geen details over die CPU's in het lek. AMD kondigde eerder al aan te stoppen met de high-end Threadripper-modellen. Tweakers schreef hier vorig jaar een achtergrondartikel over . Vorig jaar bleek dat er twee van zulke topmodellen zouden worden uitgebracht met de codenaam Storm Peak. Ze zouden allebei 96 kernen en 192 threads hebben, maar die details verschijnen nu niet in de lekken.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01