072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Vacature Battlefield Seattle Studio wijst naar nieuw Battlefield met singleplayer

datum: 06-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Battlefield Seattle Studio is op zoek naar een design director voor een aankomende Battlefield-game. De relatief nieuwe studio Electronic Arts zoekt voor de vacature een ervaren persoon die de singleplayer-campagne van de game vorm kan geven.

De beoogde medewerker moet ervoor zorgen dat de onaangekondigde Battlefield-game innoveert in het singleplayer-veld, staat in de functieomschrijving . "Je wordt de ontwerpteammanager en ontwikkelt een visie voor een nieuwe Battlefield-campagne. Het werk omvat het orkestreren van het missieontwerp, het verhaal en de gameplay-mechanica om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen."

Uit de vacaturetekst wordt niet duidelijk waar de Battlefield-game precies over gaat. DICE zegt dat het exclusief werkt aan Battlefield 2042 en "geen tijd" heeft voor andere projecten binnen de franchise. Het is alleen duidelijk dat een van de aankomende Battlefield-games een singleplayer-campagne zal hebben, maar het blijft onduidelijk of dit onderdeel is van een klassieke Battlefield-titel met single- en multiplayer, of een op zichzelf staand verhaalspel.

De respectievelijke ontwikkelaar, Battlefield Seattle Studio, werd eind 2021 opgericht om te werken aan nieuwe Battlefield-ervaringen. De studio wordt geleid door Vince Zampella, een van de medeoprichters van Call of Duty-pionier Infinity Ward. Nadat hij die studio had verlaten, was hij mede-oprichter van Apex Legends en Star Wars: Jedi Fallen Order-maker Respawn Entertainment. Daarnaast werkt ex-Halo-directeur Marcus Lehto bij het bedrijf Seattle.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01