072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Vacature Plex bevestigt plannen om streamingdiensten te bundelen in Plex-app

datum: 24-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Streamingdienst Plex is van plan inhoud van andere streamingdiensten binnen de Plex-app te bundelen. Het Amerikaanse bedrijf is op zoek naar een nieuwe medewerker om onder meer contracten voor contentlicenties te onderhandelen.

Uit de Plex-vacature blijkt dat het streamingplatform nog steeds van plan is om content van derden beschikbaar te stellen via de Plex-app. "Zeer binnenkort kunnen klanten content van al hun streamingdiensten ontdekken, organiseren en bekijken via de Plex-homepage." Dit is een vacature voor een contractmanager, die verantwoordelijk is voor het opstellen, bewaken en onderhandelen van contracten op het gebied van inhoud, software en andere partners.

Er gaan al langer geruchten dat Plex het ambitieuze plan heeft om ook andere streamingdiensten in een gebundelde omgeving op te nemen. Eind 2019 kondigde Plex voor het eerst dergelijke plannen aan, maar noemde het toen een 'langetermijnvisie'. In april schreef Variety dat Plex een investering van $ 50 miljoen had ontvangen, waarvan een deel naar verluidt zou gaan naar het bundelen van inhoud van derden.

Plex is een streamingdienst waar gebruikers onder andere gratis live tv kunnen kijken en zelf- hostende content via servers . De dienst biedt ondersteuning voor films, series, podcasts, muziek en games. Het bedrijf verdient zijn inkomsten via in-app-advertenties en de Plex Pass. Plex beweert actief te zijn in bijna vijftig landen en heeft wereldwijd twintig miljoen gebruikers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01