072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Valve past formulering Team Fortress 2-blogpost aan bij update, belooft minder

datum: 16-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Valve heeft de formulering in zijn blogpost over de komende Team Fortress 2-update enigszins aangepast. Het lijkt erop dat het bedrijf de verwachtingen voor de update wil verlagen.

Valve heeft in de blogpost "een update-indelingsupdate" vervangen door "een vakantie-indelingsupdate". Bij bepaalde feestdagen, zoals Halloween, wordt de game tijdelijk geüpdatet met het thema van die feestdag. Dergelijke updates zijn kleiner dan andere grote updates zoals Jungle Inferno en Meet Your Match. Hiermee lijkt Valve duidelijk te willen maken dat de update kleiner zal zijn dan geïnteresseerde spelers nu mogen verwachten.

Bovendien eindigde de samenvatting van wat spelers kunnen verwachten in de vorige versie van de posting met "en wie weet wat nog meer?"; die zin is ook niet meer te vinden in de huidige versie van de blogpost. Daarmee lijkt de update te bestaan uit ' items , levels, taunts , effects, war paints and fixes from the community'.

Op Reddit, waar een gebruiker de lezers op de hoogte bracht van de wijziging, is de reactie teleurgesteld . Het zal de eerste keer in lange tijd zijn dat Valve een update uitbrengt voor zijn multiplayer-shooter uit 2007. De laatste grote update die geen terugkerend seizoensevenement was, was Jungle Inferno uit 2017. Hoewel de game weinig aandacht heeft gekregen van de ontwikkelaar, blijft hij onverminderd populair. Momenteel spelen bijna 100.000 mensen het spel. Hiermee staat de game op de tiende plaats op de lijst van meest gespeelde Steam-games van dit moment.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01