072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Verbeterde Skyrim-versie komt 11 november voor PS5 en Xbox Series X en S

datum: 20-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Bethesda heeft een verbeterde versie aangekondigd van The Elder Scrolls V: Skyrim voor de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. Het is een gratis upgrade voor Skyrim Special Edition-bezitters. Het is nog niet duidelijk wat de verbeteringen zijn.

Bethesda schrijft over de verbeterde Skyrim-versie in het kader van de tiende verjaardag van The Elder Scrolls V: Skyrim. De verbeterde versie is gratis voor eigenaren van de PlayStation 5- of Xbox Series-versie van Skyrim. Deze spelers ontvangen dan een verbeterde versie voor hun console.

Naast de verbeterde versie ontvangen alle Skyrim Special Edition-bezitters drie gratis Creation Club-content. Creation Club is een Bethesda-winkel waar kopers DLC kunnen kopen die is gemaakt door Bethesda of onafhankelijke modders. De drie gratis DLC's omvatten de mogelijkheid om te vissen, een overlevingsmodus en nieuwe speurtochten met het Saints and Seducers-pakket. Deze dlc komt naar de huidige generatie consoles, maar ook naar pc en andere consoles.

Ten slotte kondigt Bethesda een jubileumeditie aan van The Elder Scrolls V: Skyrim. Dit omvat de drie eerder genoemde Creation Club DLC en 500 extra Creation Club DLC. Kopers krijgen onder andere nieuwe speurtochten, kerkers, vijanden, wapens en spreuken. De volledige game en alle uitbreidingen zijn ook inbegrepen in deze Jubileumeditie. Bezitters van de Skyrim Special Edition kunnen een upgrade kopen voor de Anniversary Edition. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. De Jubileumeditie wordt ook uitgebracht op 11 november.

The Elder Scrolls V: Skyrim werd op 11 november 2011 uitgebracht voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. In 2016 werd Skyrim Special Edition uitgebracht, een verbeterde versie voor PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie kreeg verbeterde graphics. De DLC Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn zijn uitgebracht voor de game. Tweakers schreef in 2011 een recensie over de game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01