072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Verschillende Russische overheidssites ontoegankelijk na DDoS-aanvallen

datum: 25-02-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

Verschillende Russische overheidssites zijn ontoegankelijk na DDO's-aanvallen. De websites van onder meer het Kremlin, de Russische regering en het ministerie van Defensie liggen plat. Verschillende Twitter-accounts claimen de aanvallen namens Anonymous.

Een aantal Russische overheidssites was donderdag offline, andere vrijdag. Deze omvatten de Kremlin-sites, de regeringssite regering.ru, de Russische parlementswebsite Duma.gov.ru, de Russische Ministerie van Defensie-site, de Russische staatsmedia-website RT.com en de websites van het Ministerie van Defensie. Buitenlandse Zaken, president Poetin en de Russische oliemaatschappij Gazprom. De websites lijken offline te zijn vanwege ddos-aanvallen. Hoewel het niet duidelijk is wie er achter de aanslagen zit, claimen verschillende Twitter-profielen de aanslagen, zeggen ze namens Anonymous en in reactie op de invasie van Oekraïne.

Door de acties zijn de websites slecht of helemaal niet toegankelijk, vooral vanuit Rusland. Een woordvoerder van het Kremlin vertelde verschillende media dat er niets aan de hand was en dat de websites bereikbaar waren, maar analist Doug Mandory van internetmonitoringbedrijf Kentik vertelde CNN dat het duidelijk was dat de websites werden getroffen door DDO-aanvallen. De aanvallen komen kort nadat de Oekraïense regering hackers opriep om de digitale infrastructuur van Oekraïne te helpen verdedigen en spionagemissies uit te voeren tegen Russische troepen.

Websites van de Oekraïense overheid zijn ook al geruime tijd het slachtoffer van tal van DDO's , cyberaanvallen op ministeries en banken en wiper-malware die gegevens van Oekraïense computers wist.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01