072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Viaplay komt op 1 maart naar Nederland voor 14 euro per maand

datum: 08-12-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Streamingdienst Viaplay komt op 1 maart naar Nederland. De dienst gaat 14 euro per maand kosten. Viaplay wordt beschikbaar via een samenwerking met VodafoneZiggo en KPN, en als aparte streamingdienst. Viaplay zal onder meer de Formule 1 uitzenden.

Dat de streamingdienst van Nordic Entertainment Group naar Nederland zou komen was al langer bekend. De exacte datum, 1 maart, en de prijs, 14 euro per maand, zijn nu bekend. Viaplay biedt een combinatie van films, series, eigen producties, kinderseries en live sport. Viaplay gaat onder meer het Formule 1 en Bundesliga en Eredivisie voetbal uitzenden en komt met eigen Nederlandse producties.

Viaplay is een meerjarige samenwerking aangegaan met KPN en VodafoneZiggo voor de uitzending van de dienst. Klanten van KPN kunnen vanaf maart Viaplay toevoegen aan hun entertainmentbundel binnen tv-, internet- of mobielpakketten, of als losse dienst. Ziggo-klanten kunnen Viapay toevoegen aan hun tv- en internetpakket. Viaplay zal ook als aparte dienst beschikbaar zijn.

Nordic Entertainment Group gaat investeren in originele Nederlandse producties. Hiervoor heeft het een uitvoerend producent ingeschakeld: Kennard Bos. Bos is onder meer bekend als hoofdschrijver en uitvoerend producent van Goede Tijden, Slechte Tijden en als producent van de StartUp-serie. Viaplay krijgt ook een eigen sportafdeling in Nederland. Daarnaast zal voormalig NOS-presentator Amber Brantsen voor Viaplay de Formule 1 verslaan in de studio. Het commentaar wordt verzorgd door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01