072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Vivaldi 5.0-update voegt dubbele tabbalk toe aan Android-versie

datum: 02-12-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

De Android-versie van browser Vivaldi krijgt een functie om tabbladen te verdelen over twee balken, net zoals dat al mogelijk is bij de desktopversie. Verder is het nu mogelijk om de tabs te verkleinen door het kruisje te verwijderen of alleen het icoontje weer te geven.

De nieuwe functie heet Tab Stacks. Gebruikers kunnen de functie activeren door het plusteken aan de rechterkant van de tabbladbalk ingedrukt te houden en op 'Nieuwe tabbladstapel maken' te drukken. Het is ook mogelijk om bestaande tabbladen samen te voegen en er een 'stack' van te maken. De tabbalken kunnen ook naar de onderkant van het scherm worden verplaatst. In januari werd deze feature al toegevoegd aan de desktopversie van Vivaldi.

Er zijn ook een aantal andere functies toegevoegd, zoals de mogelijkheid om de donkere modus voor specifieke pagina's in of uit te schakelen. Het is nu ook mogelijk om het kruisje van tabs te verwijderen, of de tabs zo klein te maken dat alleen het icoon van de site zichtbaar is. Bovendien kunnen gebruikers nu tekst op een webpagina selecteren en deze onmiddellijk toevoegen aan een notitie.

Op tablets en Chromebooks voegt Vivaldi ook een functie voor zijpanelen toe. Die panelen verschijnen aan de linkerkant van het scherm en kunnen browsergeschiedenis, bladwijzers, downloads en notities weergeven. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de browsergeschiedenis te openen en tegelijkertijd op het web te surfen.

Ook de desktopversie heeft een 5.0-update gekregen met twee toevoegingen. Zo kan de homepage van Vivaldi nu aangepast worden met thema's. Daarvoor kunnen ze zelf kant-en-klare thema's van Vivaldi gebruiken en van kleur veranderen. Het is ook mogelijk om uw eigen thema's te importeren voor gebruik op de startpagina. Ten slotte krijgt de browser een vertaalpaneel. Hiermee kunnen gebruikers stukjes tekst van een webpagina selecteren om te vertalen. Voorheen was het alleen mogelijk om de hele webpagina direct te vertalen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01