072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Volition onthult Saints Row-gameplay, vijandelijke facties en hoofdpersonages

datum: 27-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Volition heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin de gameplay van de aankomende Saints Row-reboot wordt getoond. In de video geeft het bedrijf ook meer informatie over de hoofdpersonen, de omgevingen en de drie vijandige facties waartegen de Saints vechten.

In de Saints Row reboot bouwt een groep vrienden onder leiding van The Boss een crimineel imperium op, legt de ontwikkelaar uit in een uitgebreide video . De speler bestuurt The Boss en kan hem of haar geheel naar eigen wens vormgeven. Daarnaast staan Eli de zakenman, Nina de autoliefhebber en Kevin de shirtloze wannabe tv-kok centraal in het verhaal. Spelers krijgen de vrijheid om hun criminele Saints-organisatie zelf te organiseren, hoewel Volition geen voorbeelden geeft van hoe dit zou kunnen.

Het Amerikaanse bedrijf zegt wel dat er drie belangrijke vijandelijke facties actief zijn in Saints Rows Santo Ileso. Marshall is een machtige multinational, uitgerust met futuristische wapens. De Panteros zijn zwaarbewapende straatagressors. Ten slotte vechten de Saints tegen de Idols, anarchisten die niet specifiek goed kunnen vechten, maar in menigten op de speler afkomen.

Daarnaast geeft Volition meer informatie vrij over de omgeving van het nieuwe Saints Row. De reboot speelt zich af in Santo Ileso, een fictieve stad in de woestijn in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het motto van de stad is "keep it weird" en volgens de ontwikkelaar is het de ideale plek om een crimineel imperium op te bouwen, want van rechtshandhaving is geen sprake.

De Saints Row-reboot werd eerder deze week aangekondigd op Gamescom 2021. De originele onthulling bestond uit een volledig door de computer gegenereerde trailer met enkele seconden gameplay, helemaal aan het einde. De reacties van fans liepen uiteen, al lijkt er veel kritiek op de game te zijn vanwege het stijlverschil ten opzichte van de uitgesproken, satirische eerdere delen.

De trailer in kwestie heeft op het moment van schrijven meer dan 22.000 thumbs down en meer dan 16.000 thumbs up ontvangen op YouTube. De nieuwste trailer heeft tot nu toe meer positieve dan negatieve stemmen. Volition onderstreept in een reactie op Twitter dat het de nieuwe stijl van het spel ondersteunt. Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 voor pc en consoles.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01