072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Voor de installatie van Windows 11 Pro is een Microsoft-account vereist

datum: 18-02-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Wil je later dit jaar Windows 11 Pro installeren, dan heb je een actieve internetverbinding en een Microsoft Account nodig. Microsoft volgt daarmee het huidige installatiebeleid voor Windows 11 Home.

Een internetverbinding is al vereist bij een Pro-installatie van de nieuwste Windows 11-versie in het Dev-kanaal en wie de installatie voor persoonlijk gebruik kiest, moet al zijn Microsoft-account gebruiken. "Je kunt verwachten dat een Microsoft-account vereist is bij volgende releases", zei Microsoft in de release-opmerkingen voor Windows 11 Insider Preview Build 22557.

De installatie van Windows 11 Home vereist sinds oktober vorig jaar een actieve internetverbinding en een Microsoft-account. Aanvankelijk was een simpele 'Alt + F4' op het scherm die gebruikers naar de benodigde internetverbinding wees voldoende om deze eis te omzeilen. Gebruikers konden dan inloggen met een lokaal account. Microsoft maakte een einde aan die tijdelijke oplossing.

Daarna was het nog mogelijk om de vereiste van een netwerkverbinding te omzeilen door taakbeheer op te roepen via 'Shift + F10' en 'Network Connection Flow' te beëindigen, maar deze methode werkt voor de Home-versie ook niet meer. Als gevolg hiervan moesten gebruikers die geen Microsoft-account willen of een internetverbinding hebben, hun toevlucht nemen tot Windows 11 Pro. Het is niet bekend wanneer Microsoft de wijzigingen aanbrengt in de releaseversie van Windows 11 Pro.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01