072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Voormalig Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan nieuwe Marvel-game

datum: 29-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Marvel kondigt vrijdag een nieuwe game aan in het Marvel-universum die wordt ontwikkeld door Skydance New Media. Voormalig Uncharted-regisseur Amy Hennig zal de ontwikkeling van de game leiden.

Marvel kondigt de game aan, maar heeft nog geen details bekendgemaakt. Het is de eerste game die door de studio is ontwikkeld via de nieuwe interactieve divisie van Skydance Media. Tot nu toe hield het bedrijf zich vooral bezig met filmproducties. De nieuwe divisie Skydance New Media gaat de eerste game voor het bedrijf ontwikkelen.

Dat Skydance New Media nog geen grote game op zijn naam heeft staan hoeft volgens Marvel Games-hoofd Jay Ong geen probleem te zijn, want Hennig brengt veel ervaring mee: "Amy heeft de lat hoog gelegd voor story adventure games over de decennia en we zijn erg blij dat we kunnen werken met het getalenteerde en ervaren New Media-team van Skydance", aldus Ong. Naast Hennig is ook voormalig EA-producer Julian Beak bij de studio betrokken.

Verder wordt het een verhaalspel, er is nog niets bekend gemaakt over het project. Er is nog geen titel en het is ook niet duidelijk welke Marvel-personages we in de adventure-game kunnen verwachten. Het is niet bekend wanneer de game uitkomt, maar gezien de hoeveelheid informatie die nu is uitgebracht, zal het waarschijnlijk nog even duren.

De aankondiging volgt kort na de release van de laatste Marvel-game: Marvel's Guardians of the Galaxy. Tweakers heeft de game beoordeeld met in de hoofdrol de personages uit de gelijknamige film.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01