072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Voormalige Hearthstone-makers onthullen Marvel Snap Collectible Card Game

datum: 20-05-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar Second Dinner heeft het verzamelbare kaartspel Marvel Snap onthuld, dat zich richt op de superhelden en schurken van Marvel. De studio is opgericht door voormalige Blizzard-medewerkers die aan Hearthstone hebben gewerkt.

De aankondiging van Marvel Snap komt na een ontwikkelingsperiode van vier jaar . Met decks van vijftien kaarten nemen spelers het op tegen tegenstanders met als doel 'kosmische kubussen' te verzamelen. Spelers kunnen 'snappen' om hun potentiële beloningen te verdubbelen. Een wedstrijd duurt ongeveer drie minuten en er zijn minstens 150 kaarten om te ontgrendelen vanaf het moment dat ze worden vrijgegeven. Er is ook een gerangschikte modus beschikbaar.

Marvel Snap komt eerst naar mobiele apparaten en verschijnt later ook op pc. Het ruilkaartspel is gratis te spelen en wordt uitgegeven door het Chinese technologiebedrijf NuVerse, een dochteronderneming van ByteDance, dat ook eigenaar is van het socialemediaplatform TikTok.

In 2018 verliet voormalig Hearthstone-regisseur Ben Brode Blizzard en begon de studio Second Dinner met Hamilton Chu, voormalig uitvoerend producent van de uitgever. Een jaar later werd bekend dat de ontwikkelaar aan een Marvel-game werkte. De releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar het is wel mogelijk om je aan te melden voor de bèta voor Android .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01