072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Warframe krijgt mobiele versie en cross-play

datum: 19-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Digital Extremes werkt aan een mobiele versie van de gratis te spelen shooter Warframe. De game krijgt ook cross-play- en cross-save-functionaliteit. Dit geldt ook voor de bestaande versies voor consoles en pc.

Het is nog niet bekend wanneer de mobiele versie van Warframe uitkomt. Het gaat in ieder geval om dezelfde game als op consoles en pc, want er is cross-play functionaliteit. De mobiele versie werd aangekondigd op de jaarlijkse Warframe-conferentie TennoCon. Digital Extremes heeft ook aangekondigd dat de game cross-play en cross-save krijgt.

Dit geeft spelers de mogelijkheid om het spel op verschillende platforms te spelen en hun voortgang over te dragen. Als de mobiele versie bijvoorbeeld beschikbaar is, kunnen spelers Warframe op een pc, console en smartphone spelen met hetzelfde account.

Tijdens TennoCon 2021 toonde Digital Extremes ook The New War, een belangrijke nieuwe uitbreiding voor Warframe, die later dit jaar op alle platforms tegelijk zal verschijnen. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Er is een 30 minuten durende gameplay-video op YouTube.

Warframe bestaat al sinds 2013 en is al beschikbaar voor Windows-, PlayStation- en Xbox-consoles en de Nintendo Switch. Eerder dit jaar ontving de game upgrades voor de nieuwe consoles van Microsoft en Sony.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01