072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Warframe krijgt mobiele versie en cross-play

datum: 19-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Digital Extremes werkt aan een mobiele versie van de gratis te spelen shooter Warframe. De game krijgt ook cross-play- en cross-save-functionaliteit. Dit geldt ook voor de bestaande versies voor consoles en pc.

Het is nog niet bekend wanneer de mobiele versie van Warframe uitkomt. Het gaat in ieder geval om dezelfde game als op consoles en pc, want er is cross-play functionaliteit. De mobiele versie werd aangekondigd op de jaarlijkse Warframe-conferentie TennoCon. Digital Extremes heeft ook aangekondigd dat de game cross-play en cross-save krijgt.

Dit geeft spelers de mogelijkheid om het spel op verschillende platforms te spelen en hun voortgang over te dragen. Als de mobiele versie bijvoorbeeld beschikbaar is, kunnen spelers Warframe op een pc, console en smartphone spelen met hetzelfde account.

Tijdens TennoCon 2021 toonde Digital Extremes ook The New War, een belangrijke nieuwe uitbreiding voor Warframe, die later dit jaar op alle platforms tegelijk zal verschijnen. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Er is een 30 minuten durende gameplay-video op YouTube.

Warframe bestaat al sinds 2013 en is al beschikbaar voor Windows-, PlayStation- en Xbox-consoles en de Nintendo Switch. Eerder dit jaar ontving de game upgrades voor de nieuwe consoles van Microsoft en Sony.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01