072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Warner Bros. Games kondigt Zwerkbalspel Harry Potter: Zwerkbalkampioenen aan

datum: 18-04-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Warner Bros. Games heeft een spel aangekondigd dat gebaseerd is op zwerkbal. Het spel heet Harry Potter: Quidditch Champions en valt onder het label Portkey. Wanneer de multiplayer-game uitkomt, is nog niet bekend.

Harry Potter: Quidditch Champions is een competitieve multiplayer-game gebaseerd op Quidditch, een teamsport uit de Harry Potter-franchise. Unbroken Studios werkt al enkele jaren aan de game, meldt WB Games . Geïnteresseerden kunnen zich online registreren voor early access, al is registratie volgens de uitgever geen garantie.

Spelers kunnen samen een team vormen of tegen elkaar spelen. Ze kunnen ook hun personage in het spel creëren en personaliseren. Dan krijgen ze een rol. Er zijn vier verschillende rollen om uit te kiezen: Chaser, Beater, Keeper en Seeker. Elke rol vraagt om een andere manier van spelen, meldt de ontwikkelaar.

Het spel is onderdeel van het Portkey-label. Hieronder brengt de uitgever spellen uit die verband houden met de Wizarding World van Harry Potter. Naast Harry Potter: Quidditch Champions vallen ook de spellen Hogwarts Legacy, Hogwarts Mystery, Harry Potter: Magic Awakened, Harry Potter: Wizards Unite en Harry Potter: Puzzles and Spells onder het label Portkey.

Volgens Warner Bros. Games zal Quidditch Champions beschikbaar zijn voor pc en consoles. Een concrete releasedatum deelt het bedrijf echter nog niet.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01