072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Wccftech: Intel brengt op 4 november zes Alder Lake-processors uit voor desktops

datum: 18-10-2021 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Het lijkt te zijn bevestigd dat Intel's eerste Alder Lake-CPU's op 4 november zullen worden uitgebracht. Tech-website Wccftech meldt dat de beoordelingsembargo's van Alder Lake op die datum zullen vervallen en dat de verkoop van deze chips op diezelfde dag zal beginnen.

Wccftech-bronnen bevestigen dat Intel op woensdag 27 oktober om 18.00 uur Nederlandse tijd haar eerste zes Alder Lake-processors zal aankondigen. Tegelijkertijd zouden de pre-orders starten. Het bedrijf zou in eerste instantie alleen zijn eerste overklokbare K- en KF-processors introduceren, waarbij de KF-modellen geen geïntegreerde GPU hebben.

Specifiek komt Intel in eerste instantie met modellen in de Core i9-, Core i7- en Core i5-series, volgens informatie van Wccftech. Het bedrijf zou op 27 oktober ook alleen de hoogst genoteerde Z690-chipset aankondigen. Dit komt allemaal overeen met eerdere geruchten en vroeg gepubliceerde informatie van online winkels. Lagere processors en chipsets zouden begin volgend jaar moeten verschijnen. Ook de eerste Alder Lake-laptopchips worden naar verwachting begin 2022 uitgebracht.

De technische website meldt ook dat de review-embargo's van deze Alder Lake CPU's op donderdag 4 november om 14.00 uur Nederlandse tijd worden opgeheven. Tegelijkertijd moeten de CPU's in de uitverkoop gaan. Ook dat werd al verwacht ; fabrikant MSI noemde onlangs 4 november in persberichten over zijn LGA1700 upgradekits, waarmee gebruikers hun MSI PhD-waterkoelers kunnen gebruiken op moederborden met deze socket, die Alder Lake gebruikt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01