072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

WhatsApp beta iOS krijgt View Once-functie voor verdwijnende foto's en video's

datum: 12-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

De WhatsApp-bèta voor iOS krijgt ondersteuning voor de View Once-functie. Hiermee worden foto's en video's automatisch verwijderd nadat ze eenmaal door de ontvanger zijn bekeken. WhatsApp maakte de functie eind juni al beschikbaar als bèta voor Android.

De View Once-modus zou voor 'veel' WhatsApp-bètagebruikers op iOS beschikbaar moeten zijn, schrijft WABetaInfo . iOS-gebruikers kunnen zich aanmelden voor WhatsApp-bètatests via TestFlight. De functie zou beschikbaar zijn in versie 2.21.140.9. Het is nog niet bekend wanneer de functie beschikbaar zal zijn in de stabiele versie van de app. Mark Zuckerberg bevestigde begin juni in een interview met WABetaInfo al dat het bedrijf werkt aan de View Once-functie.

De functie werkt hetzelfde op iOS als op Android, waar de functie sinds 30 juni is getest. Gebruikers kunnen een foto of video verzenden, die automatisch wordt verwijderd nadat deze door de ontvanger is bekeken. Gebruikers met toegang tot de functie zien een speciale knop wanneer ze een foto of video selecteren om te verzenden. De afzender kan ook zien wanneer de ontvanger de foto of video heeft geopend.

WhatsApp heeft al een functie voor verdwijnende berichten, hoewel het anders werkt. Dergelijke berichten worden na zeven dagen verwijderd, niet direct nadat ze zijn bekeken. De modus Eén keer bekijken voor foto's en video's en de functie voor verdwijnende berichten bieden geen bescherming tegen schermafbeeldingen. De afzender krijgt ook geen melding als er een screenshot van een foto of video wordt gemaakt.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01