072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

WhatsApp werkt aan optie om sms-berichten te wijzigen

datum: 01-06-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

WhatsApp werkt momenteel aan de mogelijkheid voor gebruikers om verzonden sms-berichten aan te passen. Tenminste, dat beweert WABetaInfo. De website is waarschijnlijk gebaseerd op informatie uit een testversie van WhatsApp.

WABetaInfo toont een screenshot waarin de aanpassingsfunctie zichtbaar is voor reeds verzonden berichten. De website denkt dat er waarschijnlijk geen functie voor aanpassingsgeschiedenis zal zijn, zodat gebruikers eerdere versies van aangepaste berichten niet kunnen bekijken. Volgens WABetaInfo is de aanpassingsoptie momenteel in ontwikkeling, dus het is mogelijk dat zo'n functie toch beschikbaar komt. Het is op dit moment onduidelijk hoeveel tijd gebruikers zullen hebben om verzonden berichten aan te passen.

De website denkt dat dit de volgende grote nieuwe functie voor de berichten-app wordt, al is er nog veel onduidelijk. De schermafbeelding is afkomstig uit een bètaversie van WhatsApp voor Android, maar volgens WABetaInfo is de bewerkingsfunctie ook in ontwikkeling voor iOS en desktop. Het is op dit moment niet bekend of deze functie ook daadwerkelijk beschikbaar zal zijn voor bètatesters en wanneer dat zal gebeuren.

Over het algemeen haalt WABetaInfo informatie uit testversies van WhatsApp. De website heeft de afgelopen jaren al meerdere keren vroegtijdig gesignaleerd over nieuwe features in WhatsApp. WhatsApp heeft ook dit keer niet gereageerd op de mogelijke komst van de optie voor het aanpassen van sms-berichten in dit geval. WABetaInfo wijst erop dat WhatsApp meer dan vijf jaar geleden plannen had om zo'n functie te ontwikkelen, maar dat dat toen niet werd uitgevoerd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01