072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Windows 11 krijgt optie om venster in vergadering te delen in taakbalkmenu

datum: 11-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft een nieuwe functie in de testversie van Windows 11 opgenomen waarmee gebruikers snel een venster kunnen delen binnen een Teams-vergadering. Andere apps kunnen die mogelijkheid later gaan gebruiken, zegt Microsoft.

De optie bevindt zich in het kleine venster dat verschijnt wanneer gebruikers de muisaanwijzer op een pictogram van een actief programma op de taakbalk houden, zegt Microsoft . Dan zie je een knop met de tekst 'Deel dit venster'. Op dezelfde manier kan het delen van een scherm ook gestopt worden met een 'Stop Sharing' knop op dezelfde plek. De knop is alleen zichtbaar als de gebruiker in vergadering is.

De functie is eerst beschikbaar voor Microsoft Teams en voorlopig alleen voor Windows Insiders die Teams gebruiken met een werk- of schoolaccount. Later zal de knop zichtbaar zijn voor alle Teams-gebruikers. Hoe en wanneer andere apps de knop kunnen integreren is nog niet bekend.

De deelfunctie maakt deel uit van een Insider Preview-build van Windows 11 genaamd 22499. Microsoft test vaak nieuwe functies in Windows op deze manier voordat ze beschikbaar worden voor een breder publiek. Wanneer dat zal gebeuren, is nog niet bekend. Tweakers publiceerde eerder dit jaar een preview van Windows 11.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01