072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Windows 11-proefversie bevat wijzigingen in taakbalk en Microsoft Store

datum: 23-07-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 11 uitgebracht voor Insider-gebruikers en biedt enkele wijzigingen met betrekking tot de taakbalk en de Microsoft Store. Onder andere de eerder aangekondigde chatfunctie van Teams is toegevoegd aan de taakbalk.

De update betreft de preview build versie 22000.100 van Windows 11, die voor gebruikers beschikbaar is gesteld in het Dev Channel van het Insider Test Program. De belangrijkste wijziging werd woensdag al aangekondigd en dat is de toevoeging van Teams Chat , die via een eigen knop op de taakbalk te openen is.

Ook nieuw is dat apps op de taakbalk gaan knipperen als ze de aandacht van de gebruiker nodig hebben. Volgens Microsoft is dit een subtiel effect dat uiteindelijk stopt, waarna een lichtrode achtergrond en dieprode onderstreping aangeven dat de app aandacht nodig heeft.

Ook is de grootte van het toetsenbordpictogram aangepast en kan de kalender-fly-out volledig worden ingeklapt. Het uitklapvenster met andere iconen, rechtsonder in de taakbalk, heeft nu geen scherpe hoeken en de Focus Assist-instellingen zijn nu rechtstreeks toegankelijk vanuit het meldingscentrum.

Bovendien heeft Microsoft zijn Store vernieuwd met tal van nieuwe animaties bij het navigeren door items. Microsoft wil zijn softwarewinkel aantrekkelijker maken, met een nieuwe look en meer apps. Onder meer een lagere bijdrage van ontwikkelaars en de komst van Android-apps, via de Amazon Appstore, moeten daarvoor zorgen. Die Android-apps zitten nog niet in de huidige versie van de Microsoft Store.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01