072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

World of Warships: Legends komt naar iOS en Android

datum: 08-12-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De tactische mmo-game World of Warships: Legends komt uit op iOS- en Android-apparaten. Een eerste test is momenteel aan de gang in Canada. Het is niet bekend wanneer de game beschikbaar zal zijn op mobiele apparaten voor de rest van de wereld.

De mobiele versies zullen platformonafhankelijk zijn met de consoleversies, zei ontwikkelaar Wargaming in een e-mail. Dat geldt niet alleen voor matchmaking, maar ook voor de voortgang van het spel, waardoor consolespelers met de mobiele versie verder kunnen gaan waar ze gebleven waren. Die laatste zit echter nog niet in de testversie. De test in Canada is momenteel ook alleen beschikbaar voor 'high-end Android-apparaten'. Verdere uitleg geeft de ontwikkelaar niet.

World of Warships: Legends is in 2019 uitgebracht als consoleversie van de 'gewone' World of Warships-game voor pc's. Hoewel het in grote lijnen hetzelfde tactische spel is, waarbij spelers de schepen van de tegenstanders moeten laten zinken, zijn er verschillen. Zo is de gameplay sneller en zijn de gevechten compacter, doordat de teams kleiner zijn. Beide versies hebben ook een aantal unieke schepen en spelmechanica .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01