072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Xbox- en pc-versies Persona 5 Royal krijgen alle DLC gratis

datum: 27-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Atlus bundelt alle 45 DLC-packs gratis bij de aankomende Xbox- en Windows-versies van Persona 5 Royal. De extra content bestaat voornamelijk uit nieuwe outfits, muziek en wat extra uitdagingsniveaus.

Persona 5 Royal komt op 21 oktober uit voor de Xbox Series X en S, Xbox One en de pc, al zegt ontwikkelaar Atlus niet of de gratis levering van alle DLC ook geldt voor de Steam-versie van de game. In de blogpost noemt het Japanse bedrijf alle Xbox- en "Windows-versies" van Persona 5 Royal. Mogelijk gebruikt Atlus de meervoudsvorm 'versies' in een paraplu. Het is ook niet duidelijk of kopers van de aankomende PlayStation 5-versie van de game gewoon voor eventuele DLC moeten betalen.

De vermelde versies van het spel worden standaard geleverd met 45 DLC-pakketten die vanaf het begin van het spel beschikbaar zijn. Het gaat om meer dan twintig cosmetische en achtergrondmuziekpakketten, dertien Persona's DLC's en enkele extra Challenge-modi.

Persona 5 Royal, niet te verwarren met Persona 5 Strikers, kwam in 2020 uit voor de PlayStation 4 en werd vervolgens verrijkt met tientallen DLC-packs. De games worden in oktober uitgebracht voor de genoemde platforms en komen in 2023 naar Xbox Game Pass. Persona 3 Portable en Persona 4 Golden komen ook naar de respectievelijke Xbox-consoles en pc-platforms, hoewel Persona 4 Golden eerder op Steam werd uitgebracht .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01