072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Xbox-spelers Halo Infinite pleiten voor optie om crossplay door cheaters uit te schakelen

datum: 27-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Veel Halo Infinite-spelers op Xbox doen een beroep op 343 Studios in een Reddit-onderwerp om consolespelers in staat te stellen zichzelf te isoleren van pc-spelers. Dit komt omdat de eerste cheats in de multiplayer van het spel zijn ontdekt.

Een onderwerp op /r/XboxSeriesX roept op tot de introductie van een opt-out voor crossplay. Het gesprek genereerde in vijf dagen bijna duizend reacties van gebruikers. Momenteel biedt de game geen opties op dit gebied. De enige optie die de makers geven, is dat spelers zich beperken tot lobby's met alleen controller-spelers. Die spelers kunnen ook op pc's spelen, waar de hacks vermoedelijk plaatsvinden. Er worden regelmatig video's van cheaters online geplaatst.

De gevraagde functionaliteit is niet ongewoon. Call of Duty: Warzone, Apex Legends, Battlefield 2042, Overwatch en Destiny 2 zijn voorbeelden van games waarbij men crossplay in meer of mindere mate kan beperken of uitschakelen.

Halo Infinite is gedeeltelijk beschikbaar: de gratis multiplayer is als open bèta te downloaden. Alleen al op Steam trekt de game momenteel 150.000 tot 200.000 spelers tijdens piekuren. Op de Xbox is het niet anders. De betaalde singleplayer komt op 8 december beschikbaar, na meer dan een jaar vertraging.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01