072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

XCOM Creator kondigt deze maand nieuwe gamefranchise aan

datum: 03-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

2K Games, de uitgever en maker van XCOM-games, kondigt deze maand een nieuwe franchise aan. Volgens eerdere geruchten gaat het om een game in XCOM-stijl, maar dan met Marvel-superhelden.

Take-Two, het moederbedrijf van 2K Games, zei in een gesprek met investeerders dat 2K deze maand de details van "een spannende nieuwe franchise" zal aankondigen. De nieuwe titel zal ergens in de loop van het boekjaar worden uitgebracht. Het fiscale jaar van Take-Two eindigt op 31 maart. De aankondiging wordt mogelijk gedaan op digital gamescom , die vanaf 23 augustus zal plaatsvinden.

In juni waren er al geruchten over het nieuwe spel . Volgens een Reddit-gebruiker is het een spel gemaakt door Firaxis, met de codenaam CODA. Het zou een turn-based actiegame worden op basis van intellectueel eigendom van Marvel. Een aantal bekende acteurs zou ook worden gebruikt om stemmen op te nemen. Een bron beschrijft het spel als "XCOM met Marvel Superheroes". Volgens de gerenommeerde gamejournalist Jason Schreier kloppen de geruchten .

De reddit-post voorspelde ook de komst van Borderlands spin-off Wonderlands. Dat spel is al aangekondigd. Volgens het lek werkt Take-Two ook aan een nieuwe actiegame met de codenaam Volt. Dat zou een openwereldgame zijn met bovennatuurlijke horrorelementen. Deze game zou zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevinden en het is onduidelijk welke studio eraan werkt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01