072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

XCOM Creator kondigt deze maand nieuwe gamefranchise aan

datum: 03-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

2K Games, de uitgever en maker van XCOM-games, kondigt deze maand een nieuwe franchise aan. Volgens eerdere geruchten gaat het om een game in XCOM-stijl, maar dan met Marvel-superhelden.

Take-Two, het moederbedrijf van 2K Games, zei in een gesprek met investeerders dat 2K deze maand de details van "een spannende nieuwe franchise" zal aankondigen. De nieuwe titel zal ergens in de loop van het boekjaar worden uitgebracht. Het fiscale jaar van Take-Two eindigt op 31 maart. De aankondiging wordt mogelijk gedaan op digital gamescom , die vanaf 23 augustus zal plaatsvinden.

In juni waren er al geruchten over het nieuwe spel . Volgens een Reddit-gebruiker is het een spel gemaakt door Firaxis, met de codenaam CODA. Het zou een turn-based actiegame worden op basis van intellectueel eigendom van Marvel. Een aantal bekende acteurs zou ook worden gebruikt om stemmen op te nemen. Een bron beschrijft het spel als "XCOM met Marvel Superheroes". Volgens de gerenommeerde gamejournalist Jason Schreier kloppen de geruchten .

De reddit-post voorspelde ook de komst van Borderlands spin-off Wonderlands. Dat spel is al aangekondigd. Volgens het lek werkt Take-Two ook aan een nieuwe actiegame met de codenaam Volt. Dat zou een openwereldgame zijn met bovennatuurlijke horrorelementen. Deze game zou zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevinden en het is onduidelijk welke studio eraan werkt.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01