072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

XCOM-makers tonen tactische RPG Marvel's Midnight Suns

datum: 25-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

2K Games heeft Marvel's Midnight Suns tactische role-playing game aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door het XCOM-team van Firaxis Games. De game wordt uitgebracht op 22 maart 2022 en de eerste gameplay-beelden worden op 1 september getoond.

Marvel's Midnight Suns speelt zich volgens de ontwikkelaars af in "de donkere kant van het Marvel-universum". In het spel nemen spelers het op tegen 'demonenkrachten van de onderwereld' en werken ze samen met de Midnight Suns, waarvan wordt gezegd dat ze 'de laatste verdedigingslinie van de aarde' zijn. Spelers moeten Lilith in het spel verslaan voordat ze de 'Darkhold' voltooien.

De makers zeggen dat het een tactische RPG is die gemaakt is door de makers van XCOM, maar delen weinig details. Het is daarom nog niet precies bekend hoe de gameplay van de game werkt. Eerder gingen er geruchten dat 2K Games en Firaxis met een XCOM-achtige Marvel-game zouden komen.

Op 1 september tonen 2K Games en Firaxis Games de eerste gameplaybeelden van de game. De game wordt uitgebracht op 22 maart 2022. Volgens Polygon , die de ontwikkelaars interviewde, komt de game naar Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S, en pc via Steam en de Epic Games Store .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01