072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

XCOM-makers tonen tactische RPG Marvel's Midnight Suns

datum: 25-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

2K Games heeft Marvel's Midnight Suns tactische role-playing game aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door het XCOM-team van Firaxis Games. De game wordt uitgebracht op 22 maart 2022 en de eerste gameplay-beelden worden op 1 september getoond.

Marvel's Midnight Suns speelt zich volgens de ontwikkelaars af in "de donkere kant van het Marvel-universum". In het spel nemen spelers het op tegen 'demonenkrachten van de onderwereld' en werken ze samen met de Midnight Suns, waarvan wordt gezegd dat ze 'de laatste verdedigingslinie van de aarde' zijn. Spelers moeten Lilith in het spel verslaan voordat ze de 'Darkhold' voltooien.

De makers zeggen dat het een tactische RPG is die gemaakt is door de makers van XCOM, maar delen weinig details. Het is daarom nog niet precies bekend hoe de gameplay van de game werkt. Eerder gingen er geruchten dat 2K Games en Firaxis met een XCOM-achtige Marvel-game zouden komen.

Op 1 september tonen 2K Games en Firaxis Games de eerste gameplaybeelden van de game. De game wordt uitgebracht op 22 maart 2022. Volgens Polygon , die de ontwikkelaars interviewde, komt de game naar Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S, en pc via Steam en de Epic Games Store .

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01