072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Yourhosting neemt KPN eigen site en Mail klanten over

datum: 18-02-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

Hostingprovider Yourhosting heeft de klanten van KPN Eigen site en Mail overgenomen. Dit is een dienst van KPN die vroeger aan consumenten werd aangeboden. KPN stopt per 1 juni met deze dienst, nadat deze eerder in het zakelijke aanbod was opgenomen.

KPN-klanten met een oud Eigen site & Mail-pakket krijgen deze week bericht over de overgang. Het gaat om duizenden klanten, blijkt uit een interne e-mail die Tweakers heeft gezien. Yourhosting biedt de klanten een webhostingpakket aan, maar als klanten niet alle diensten nodig hebben, kunnen ze ook worden gedowngraded naar e-mailhosting of een apart domein.

Zodra de diensten zijn overgedragen, zijn de klanten onderworpen aan de algemene voorwaarden van Yourhosting. Omdat het een eenzijdige contractwijziging betreft, kunnen KPN-klanten de dienst tot 16 maart kosteloos opzeggen. Dit kan via de Self-Service Cloud van KPN.

KPN bevestigt desgevraagd aan Tweakers dat Yourhosting de klanten van clouddienst Eigen site en Mail overneemt. Hoewel de dienst al heel lang onderdeel is van de zakelijke tak van KPN, gaat het vooral om consumenten, zegt een woordvoerder. Dit zijn klanten die de dienst hebben afgesloten toen deze nog onderdeel uitmaakte van de consumentenbranche.

KPN Eigen site en Mail is een dienst waarbij klanten een eenvoudige website kunnen maken onder hun eigen domein en de dienst maakte het voor Planet.nl-klanten mogelijk om vanaf hun eigen domeinnaam mail te versturen. KPN zegt de dienst niet meer aan te kunnen bieden aan consumenten en daarom de klanten over te hevelen naar Yourhosting.

De diensten voor zakelijke klanten die beschikbaar zijn via de zakelijke tak van KPN veranderen niet. Deze blijven beschikbaar voor klanten met een KvK-nummer of zakelijke klanten die niet KvK-plichtig zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01