072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

YouTube gaat minder Originals-programma's maken

datum: 19-01-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

YouTube zegt dat het minder eigen producties van Originals zal maken en in plaats daarvan alleen zal investeren in Originals-producties in het kader van de programma's Black Voices en Kids Funds. Bestaande overeenkomsten met makers van Originals worden nog afgerond.

De chief business officer van YouTube schrijft dat de "snelle groei" van Originals "nieuwe kansen" heeft gecreëerd waardoor de investeringen van YouTube "meer impact" kunnen hebben bij andere initiatieven, zoals het Creator Shorts Fund en Live. Boodschappen doen. Ook Susanne Daniels, hoofd van Originals, heeft besloten te vertrekken.

Vanwege deze twee punten heeft YouTube volgens het CBO besloten het toekomstige Originals-aanbod af te bouwen. Het bedrijf wil nu alleen nog investeren in series die passen bij Black Voices en de Kids Funds. Andere series die momenteel in ontwikkeling zijn, zullen nog worden voltooid, maar nieuwe contracten worden niet gesloten tenzij ze onder Black Voices of Kids Funds vallen.

Drie jaar geleden ging het gerucht dat YouTube de grote drama- en comedyseries op het platform zou stoppen. Het bedrijf zou hiervoor gekozen hebben vanwege de hoge kosten. Dit gerucht werd destijds ontkend. Daar is nu dus voor gekozen. De Originals-video's zijn sinds 2019 gratis te bekijken . Originals bestaat al sinds 2016.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01