072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

YouTube test goedkoper Premium Lite-abonnement zonder advertenties

datum: 02-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Als test biedt YouTube onder andere in de Benelux een Premium Lite abonnement aan. Dat kost 7 euro per maand en abonnees kunnen YouTube kijken zonder advertenties. Andere Premium-functies ontbreken.

Met YouTube Premium Lite zien abonnees geen advertenties bij YouTube-video's, en hetzelfde geldt voor YouTube Kids. De YouTube Music-app is niet vrij van advertenties voor Lite-abonnementsleden. Ook is het niet mogelijk om video's op de achtergrond af te spelen op mobiele apparaten en downloaden voor offline gebruik is ook niet mogelijk met Premium Lite.

Moederbedrijf Google test het nieuwe YouTube-abonnement in Nederland en Belgiƫ en in Scandinavische landen. Dat bevestigt het bedrijf aan The Verge . Het Premium Lite-abonnement is niet beschikbaar in andere regio's.

Premium Lite kost 7 euro per maand, waardoor het abonnement 5 euro per maand goedkoper is dan het reguliere YouTube Premium aanbod. Volgens YouTube gaat het om een experimenteel abonnement en overweegt de dienst zijn abonnementen aan te passen op basis van gebruikersfeedback.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01