072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

YouTube toont aparte hoofdstukken in zoekresultaten

datum: 17-08-2021 Categorie: Software Bron: Tweakers

YouTube toont hoofdstukken van video's apart in de zoekresultaten, zo maakte het videoplatform dinsdag bekend. Als een video hoofdstukken bevat en de opgegeven zoektermen komen overeen met een hoofdstuk, zien gebruikers het hoofdstuk afzonderlijk in de resultaten.

Door hoofdstukken in de zoekresultaten te tonen, wil YouTube gebruikers preciezer laten kiezen wat op dat moment voor hen het meest relevant is. Tot nu toe werden alleen individuele video's met een thumbnail getoond. In de nieuwe manier van zoeken toont YouTube de afzonderlijke hoofdstukken onder de video in de resultaten.

De hoofdstukken in video's zijn in mei 2020 aan het platform toegevoegd en stellen de maker in staat een video in stukjes te knippen en te taggen. Kijkers kunnen dan bepaalde delen overslaan of direct op het hoofdstuk klikken dat ze willen zien. YouTube heeft langzaamaan de functionaliteiten van de hoofdstukken uitgebreid. Zo kregen Android-gebruikers afgelopen juni de mogelijkheid om hoofdstukken te delen via een link.

Naast videohoofdstukken toont YouTube ook previews in de mobiele app. Op desktop kon je al een korte preview van een video zien, maar op mobiel werd alleen een statische thumbnail getoond.

Tot slot kondigde YouTube ook aan te gaan experimenteren met het tonen van relevante zoekresultaten buiten YouTube. YouTube noemt als voorbeeld links naar resultaten van Google. Het videoplatform geeft weinig details over wanneer deze links worden getoond. Het experiment loopt momenteel voor mobiele gebruikers in Indonesiƫ en India. Afhankelijk van gebruikersfeedback wordt het experiment uitgebreid naar andere landen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01