072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Zeer populaire online game Roblox is sinds donderdag buiten dienst

datum: 31-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Roblox, de populaire online game onder jonge kinderen waarin andere games kunnen worden ontworpen om met andere gebruikers te spelen, is al een tijdje offline. De storing begon ergens laat op donderdag en is op het moment van schrijven nog steeds niet opgelost.

Roblox meldt dat de problemen zich sinds donderdag voordoen, maar meldt niet wat erachter zit. het bedrijf zelf zou de oorzaak wel weten en aan de oplossing werken, maar die is er nog niet. Door de storing zijn zowel de game als de website van het bedrijf ontoegankelijk.

Roblox is beschikbaar op Windows, macOS, iOS, Android en de Xbox One en heeft volgens Statistia dagelijks meer dan 40 miljoen actieve spelers. Twee jaar geleden overtrof de game zelfs Minecraft met zijn spelersaantallen. Het spel is gratis te spelen. Met Roblox kunnen spelers andere spellen binnen het spel maken, met behulp van een dialect van de Lua-programmeertaal genaamd Roblox Lua.

De game verdient geld met de in-game valuta Robux. Hiermee kopen spelers accessoires voor hun personage en dat digitale geld kan worden gebruikt om hun Roblox-spellen aan andere Roblox-spelers te adverteren. Makers mogen een deel van de Robux-opbrengsten van transacties in hun spel houden en, als ze genoeg verdienen, kunnen hun verdiende Robux ook weer in echt geld omzetten. Het platform biedt vele miljoenen games, bijna allemaal gemaakt door gebruikers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01