072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Zelda: Majora's Mask Is Next N64 Game On Switch Online + Expansion Pack

datum: 22-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

De volgende game die naar het Nintendo Switch Online + Expansion Pack komt, is The Legend of Zelda: Majora's Mask uit 2000. De N64 - game was het vervolg op Ocarina of Time en heeft over het algemeen een meer volwassen toon dan zijn voorganger .

Nintendo heeft op Twitter aangekondigd dat Majora's Mask de volgende game is, maar heeft geen andere releasedatum genoemd dan "februari". Een patroon in de frequentie van releases voor de service moet zich nog vormen, maar tot nu toe zijn er twee N64-games toegevoegd sinds de release van de service in oktober: dat waren Paper Mario 64 in december en Banjo-Kazooie in januari . Dus het patroon lijkt neer te komen op een N64-game per maand. Daarnaast zijn er in december vijf Sega Mega Drive-games toegevoegd.

Voorganger Ocarina of Time en andere N64-games op de Switch hadden op het moment van release te maken met technische tekortkomingen , zoals inputlag en framerate-problemen. Nintendo lijkt te werken achter de schermen op die problemen, maar op hetzelfde moment dat het wordt gemeld dat ze nog niet volledig opgelost. Het lijkt daarom mogelijk dat Majora's Mask niet vlekkeloos wordt nagebootst.

Naast de N64 is de game eerder ook uitgebracht op de GameCube. Er werd ook een remake van uitgebracht voor de Nintendo 3DS, met stereoscopisch beeld, aangepaste eindbaasgevechten en een extra minigame voor vissen.

Het Nintendo Switch Online + Expansion Pack kost 39,99 euro per jaar en bevat de standaard Nintendo Switch Online-service, ter waarde van 19,99 euro per jaar. Bij Familieabonnementen loopt de totaalprijs iets verder op, maar dat biedt ook maximaal acht accounts.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01