072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Ziggo start verkoop Chromecast voor gebruik tweede tv

datum: 11-10-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Ziggo is gestart met de verkoop van de Chromecast met Google TV voor gebruik met een tweede of derde tv. De Ziggo Go TV app voor Google TV werkt alleen via een Ziggo internetverbinding en vereist een TV abonnement.

Ziggo vraagt tachtig euro voor de Chromecast met Google TV en dat is een marktconforme prijs , aldus Pricewatch. Het kabelbedrijf zegt dat gebruikers met de Chromecast televisie kunnen kijken via de tweede of derde tv. Dat kan live-tv of replay zijn.

Ziggo ondersteunt het gebruik van twee Chromecasts met de Ziggo Go TV app in een huishouden. Naast de Chromecast is de Ziggo Go TV-app ook beschikbaar voor verschillende smart tv-platforms, dus als de tweede tv een ondersteund platform is, is de Chromecast niet nodig. Het is niet nodig om naar de Chromecast te streamen. De app draait op de stick zelf.

De Ziggo Go TV app werkt alleen via een Ziggo internetverbinding. Dit wijkt af van de Ziggo Go-app voor Android en iOS, die in de hele EU werkt en dus ook functioneel is op reis. Het kabelbedrijf is maandag begonnen met de verkoop van het Google-apparaat.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01