072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Ziggo zorgt voor back-up internet via simkaart bij nieuwe zakelijke abonnementen

datum: 16-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Ziggo introduceert nieuwe zakelijke abonnementen met Wifi Backup Business. Dit betekent dat klanten een Vodafone prepaid simkaart met datakrediet ontvangen. Klanten moeten zelf een router regelen met ondersteuning voor een simkaart.

De dienst Wi-Fi Back-up Zakelijk is onderdeel van de drie nieuwe zakelijke abonnementen die Ziggo maandag introduceert. Klanten moeten de simkaart met datakrediet zelf aanvragen na het afsluiten van een abonnement, dit wordt niet standaard meegeleverd. Klanten die het nodig hebben, ontvangen de simkaart zonder extra kosten.

Volgens de voorwaarden van Wifi Back-up Zakelijk is de simkaart geschikt voor gebruik in een laptop of tablet, maar het is 'niet de bedoeling' om deze in een telefoon te stoppen. Tegen een meerprijs kan een mobiele wifi-router worden aangeschaft.

De simkaart werkt alleen in Nederland en is volgens Ziggo alleen bedoeld voor als er een storing of storing is op de vaste lijn. In de voorwaarden staat dat de databundel 'voldoende data' bevat om dit op te vangen, maar de aanbieder noemt geen specifiek bedrag. Tweakers heeft hierover navraag gedaan bij Ziggo.

Met de nieuwe businesspakketten biedt Ziggo ook ondersteuning via een businessline en toegang tot een opleidingsplatform voor cursussen. Bij de duurste twee abonnementen krijgen klanten standaard zogenaamde slimme Wifi-boosters.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01