072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Ziggo zorgt voor back-up internet via simkaart bij nieuwe zakelijke abonnementen

datum: 16-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Ziggo introduceert nieuwe zakelijke abonnementen met Wifi Backup Business. Dit betekent dat klanten een Vodafone prepaid simkaart met datakrediet ontvangen. Klanten moeten zelf een router regelen met ondersteuning voor een simkaart.

De dienst Wi-Fi Back-up Zakelijk is onderdeel van de drie nieuwe zakelijke abonnementen die Ziggo maandag introduceert. Klanten moeten de simkaart met datakrediet zelf aanvragen na het afsluiten van een abonnement, dit wordt niet standaard meegeleverd. Klanten die het nodig hebben, ontvangen de simkaart zonder extra kosten.

Volgens de voorwaarden van Wifi Back-up Zakelijk is de simkaart geschikt voor gebruik in een laptop of tablet, maar het is 'niet de bedoeling' om deze in een telefoon te stoppen. Tegen een meerprijs kan een mobiele wifi-router worden aangeschaft.

De simkaart werkt alleen in Nederland en is volgens Ziggo alleen bedoeld voor als er een storing of storing is op de vaste lijn. In de voorwaarden staat dat de databundel 'voldoende data' bevat om dit op te vangen, maar de aanbieder noemt geen specifiek bedrag. Tweakers heeft hierover navraag gedaan bij Ziggo.

Met de nieuwe businesspakketten biedt Ziggo ook ondersteuning via een businessline en toegang tot een opleidingsplatform voor cursussen. Bij de duurste twee abonnementen krijgen klanten standaard zogenaamde slimme Wifi-boosters.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01