072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Zoom stelt Zoom Apps en evenementorganisatietool Events beschikbaar

datum: 22-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Zoom stelt het Zoom Apps-platform permanent beschikbaar. Met deze zogenaamde Zapps kunnen ontwikkelaars apps vrijgeven binnen de Zoom-app. Dat begint bij software als Dropbox en SurveyMonkey. Zoom-evenementen zullen ook op grote schaal beschikbaar zijn.

De Zoom Apps werden vorig jaar aangekondigd, maar zijn nu eindelijk beschikbaar . Zooms Apps of Zapps zijn applicaties die in Zoom kunnen worden geïntegreerd, zoals games, projectmanagementtools en nieuwsbrieven. De Zoom Apps zijn te downloaden in Zoom's eigen marktplaats . Het bevat nu iets meer dan 50 applicaties, waaronder Kahoot, Asana, Dropbox Spaces en SurveyMonkey.

De apps werken alleen in de desktop- en telefoonclients, maar niet in de browsertoepassing. Systeembeheerders kunnen beheren welke Zoom-apps binnen een netwerk worden gebruikt. Ontwikkelaars kunnen zich aanmelden als ze zelf aan de slag willen met apps.

Zoom heeft naast de Apps ook Events uitgebracht. Hierdoor kunnen gebruikers hun eigen conferentie opzetten waar verschillende deelnemers vervolgens presentaties kunnen bekijken. Met Evenementen is het mogelijk om gratis of betaalde evenementen te creëren die openbaar of privé zijn. Tijdens evenementen is het mogelijk om meerdere sessies tegelijk te laten lopen. De tool heeft een chatlobby en een ingebouwd ticket- en registratiesysteem. In het najaar wordt de functie uitgebreid voor evenementen die dagen duren en verschillende tracks hebben .

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01