Professionele installatie en reparatie van uw pc of laptop

Afspraak maken

Waarom ChipHeads?

Wij van ChipHeads zijn ICT opgeleid alsmede vele jaren ervaring waardoor wij u een vakkundig advies kunnen geven. Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Wij staan daarom altijd 100% achter de kwaliteit van onze refurbished producten. Onze desktop en laptops worden altijd uitgebreid nagekeken en getest. Bovendien worden ze zowel van binnen als van buiten schoongeblazen en grondig gereinigd.

Wat doen wij?

Wij lossen alle voorkomende problemen op wat zowel met hardware als software te maken heeft. Problemen die kunnen voorkomen bij desktops en laptops. Mocht u bijvoorbeeld een defecte computer hebben, virusproblemen of wilt u liever een herinstallatie dan lossen wij dit voor u op. Een herinstallatie wil zeggen dat wij de computer helemaal opnieuw gaan installeren zodat deze weer helemaal schoon is en daardoor weer sneller zal werken.

Tevens kunnen wij uw belangrijke data zoals foto's, video's en documenten backuppen en kunnen wij deze terugzetten op uw huidige harde schijf. Ook bij een nieuwe computer of harde schijf, kunnen wij uw gegevens daarop overzetten. U kunt bij ons ook terecht om uw computer een schoonmaakbeurt te geven. Wij maken uw computer dan volledig intern schoon (stofvrij en met alcohol), en schonen overbodige bestanden op waardoor deze sneller werkt. Bijvoorbeeld indien uw computer overhit raakt en zichzelf uitschakelt of de ventilator veel herrie maakt, is een signaal dat de computer toe is aan een grote schoonmaakbeurt.

Waar komt onze naam vandaan?

Volgens www.Wiktionary.org:

Chipheads
meervoud van chiphead

Chiphead (meervoud Chipheads)
(jargon) Een microchip expert.
(jargon) Een persoon die sterk geïnteresseerd is in of kennis heeft van computerhardware.