PC’s op maat

Naar eigen voorkeur kan je bij ons jouw nieuwe PC zelf samenstellen. Als je nou op zoek bent naar een krachtige computer, een simpele desktop voor op kantoor of een Game PC. Bij ons koop je een computer helemaal naar wens. Het zelf samenstellen van je nieuwe computer is leuk, maar kan soms lastig zijn. Hoe weet je bijvoorbeeld welke onderdelen je nodig hebt?

Om het wat makkelijker te maken kan je met behulp van onze configurator jouw eigen PC helemaal zelf samenstellen. De configurator is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken. Een door jou samengestelde PC wordt door ons op maat gebouwd, geïnstalleerd en volledig getest.

Jouw PC wordt helemaal op maat en gebruiksklaar geleverd en hoeft alleen nog aangesloten te worden op het stopcontact. Omdat je natuurlijk verzekerd wilt zijn van een goed werkende PC, hebben wij alleen de meest actuele en hoogwaardige onderdelen in ons assortiment. Daardoor ben je verzekerd van een lange levensduur.

Kom je er zelf niet uit of heb je een gewenst onderdeel? Wij helpen jouw graag met de juiste keuze. Je kunt dagelijks contact met ons opnemen via het contactformulier, telefoon, of Whatsapp.