Computer Installatie Opmeer


Computer Installatie Opmeer bij ons op kantoor in Heerhugowaard

Wij van ChipHeads zijn ICT opgeleid alsmede wij vele jaren ervaring hebben met computer installatie. Wij bieden altijd snelle service aan voor een scherpe prijs. Heb je bijvoorbeeld een (her) installatie nodig van Windows 10 of Microsoft Office? Bij ChipHeads kan je terecht voor computer installatie aan jouw desktop of laptop. Je kunt ons dagelijks bellen, mailen en whatsappen voor het maken van een afspraak. Bij ons op kantoor in Heerhugowaard kunnen wij jouw een vakkundig advies geven en hulp bieden. Bekijk onze tarieven voor de kosten van een (her) installatie.

Computer Installatie Opmeer op locatie

ChipHeads biedt computer installatie Opmeer op locatie aan. Direct een installatie nodig in Opmeer? Wij kunnen bij jou op locatie komen in Opmeer. Wij rekenen € 15,00 aan voorijkosten binnen een straal van 15km van Alkmaar. Bij jou op locatie doen wij een diagnose, om te bespreken over de werkzaamheden. Ter plaatse kunnen wij kijken of de installatie direct uitgevoerd kan worden, of dat wij voorstellen de computer mee te nemen naar onze werkplek in Heerhugowaard. Mocht dit nodig zijn, rekenen wij de ophaal- en brengservice van € 30,00. Na de werkzaamheden brengen wij de computer weer terug bij jou op locatie.

Ophaal- en brengservice Opmeer

Je kunt bij ons gebruik maken van de ophaal-en thuisbrengservice. Binnen een straal van 15km van Alkmaar kun je hiervan gebruik maken. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. Wij halen de computer dan bij jou op locatie in Opmeer op en brengen hem na de installatie dienst weer terug. Je kunt na afloop betalen met PIN of contant.

Computer Installatie op afstand Opmeer

Wij van ChipHeads bieden computer installatie op afstand aan in Opmeer. Je kunt achter je eigen computer meekijken hoe wij op afstand de installatie uitvoeren. Deze service is volledig op afstand en bedraagt € 15,00 per 30 minuten.