072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Informatie

Bestellen vanuit België

Game PC’s zijn ook erg gewild in België. Woon jij in België en wil je een Game PC samenstellen en een bestelling bij ons plaatsen? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Bij ons kun je je eigen Game PC helemaal naar eigen wens samenstellen. Na je bestelling wordt de computer door ons in elkaar gezet, geïnstalleerd en volledig getest. De bestelling wordt gratis kan & klaar bij je afgeleverd.

Bezorgen en Afhalen

We houden je per mail op de hoogte van wanneer je bestelling gereed ligt voor verzending of ophalen. Bestellingen die worden verzonden versturen wij met één van onze betrouwbare pakketpartners. Nadat het pakket ons verlaten heeft, kun je het volgen met de track & trace code welke je in de mail ontvangt.

Uiteraard kun je ook je bestelling bij ons komen ophalen. Dat kan na aanschaf binnen 2-3 werkdagen bij ons in Heerhugowaard. Ook dan wordt je op de hoogte gehouden van wanneer je bestelling klaarligt.

Garantie

Al onze Game PC’s die door ons op maat gebouwd worden zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie in Nederland en België. Dus mocht er een probleem zijn dan kan je de PC naar ons opsturen of langsbrengen, zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen.

Als je in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie, gebruik hiervoor dan de factuur van je bestelling. De garantiebewijs ontvang je per e-mail na de aankoop.

Betaalinformatie

Veilig en gemakkelijk kun je jouw bestelling betalen. Er zijn verschillende manieren mogelijk waarop je kunt betalen. Dat kan je IDEAL, Bancontact of via een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling zullen wij direct aan de slag gaan. Per e-mail wordt je op de hoogte gebracht van het verwerkproces.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01