072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Informatie

Bestellen vanuit België

Game PC’s zijn ook erg gewild in België. Woont u in België en wilt u een Game PC samenstellen en een bestelling bij ons plaatsen? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Bij ons kunt u uw eigen Game PC helemaal naar eigen wens samenstellen. Na uw bestelling wordt de computer door ons in elkaar gezet, geïnstalleerd en volledig getest. De bestelling wordt gratis kant & klaar bij u afgeleverd.

Bezorgen en Afhalen

We houden u per mail op de hoogte van wanneer uw bestelling gereed ligt voor verzending of ophalen. Bestellingen die worden verzonden versturen wij met één van onze betrouwbare pakketpartners. Nadat het pakket ons verlaten heeft, kunt u het volgen met de track & trace code welke u in de mail ontvangt.

Uiteraard kunt u ook uw bestelling bij ons komen ophalen. Dat kan na aanschaf binnen 2-3 werkdagen bij ons in Heerhugowaard. Ook dan wordt u op de hoogte gehouden van wanneer uw bestelling klaarligt.

Garantie

Al onze Game PC’s die door ons op maat gebouwd worden zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie in Nederland en België. Dus mocht er een probleem zijn dan kunt u de PC naar ons opsturen of langsbrengen, zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen.

Als u in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie, gebruik hiervoor dan de factuur van uw bestelling. Het garantiebewijs ontvang u per e-mail na de aankoop.

Betaalinformatie

Veilig en gemakkelijk kunt u uw bestelling betalen. Er zijn verschillende manieren mogelijk waarop u kunt betalen. Dat kan met IDEAL, Bancontact of via een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling zullen wij direct aan de slag gaan. Per e-mail wordt u op de hoogte gebracht van het verwerkproces.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01